BEREIDINGSWIJZE GERECHTEN

For english please check below

Hey WOX’er,

Bedankt voor het afhalen bij WOX. Hieronder vindt u de bereidingswijze voor de gerechten die u heeft besteld.

Visgerechten

Zeebaars

Let op! Het bakje met paksoi hoort bij de zeebaars.

  1. Zeebaars op kamer temperatuur laten komen.

  2. Verwarm de oven voor op 220 graden.

  3. Bakje zonder deksel 3 minuten in de oven voorverwarmen.

  4. Chili boter saus 20 seconden op de hoogste stand in de magnetron.

  5. Paksoi 30 seconden in magnetron op hoogste stand.

Indien u geen magnetron heeft de saus verwarmen in een steelpan op laag vuur, niet oververhitten.

Spies Kreeft

Let op! Bakje met Jalapeño mayo en koriander is voor bij de kreeft.

  1. Kreeft op kamertemperatuur laten komen.

  2. Verwarm de oven op 220 graden.

  3. Bakje zonder deksel gedurende 3 minuten in de oven verwarmen.

    (saus niet verwarmen)

Tijgergarnalen

BAKJE NIET IN DE OVEN!

  1. Tijgergarnalen op kamertemperatuur laten komen

  2. 30 seconden in de magnetron op de hoogste stand verwarmen.

Vleesgerechten

Roergebakken Ossenhaas

  1. Ossenhaas op kamertemperatuur laten komen.

  2. Verwarm de oven op 220 graden.

  3. Ossenhaas gedurende 3 minuten in de oven verwarmen.

    (kimchi niet opwarmen)

Sate Ossenhaas

  1. Ossenhaas op kamertemperatuur laten komen.

  2. Verwarm de oven op 220 graden.

  3. Bakje zonder deksel gedurende 2 minuten zonder deksel in de oven verwarmen.

  4. Pindasaus 20 seconden in de magnetron op de hoogste stand.

Indien u geen magnetron heeft de saus verwarmen in een steelpan op laag vuur, niet oververhitten.

Rib-eye

Let op! Het bakje met de spitskool salade is voor bij de rib-eye.

  1. Rib-eye op kamertemperatuur laten komen.

  2. Verwarm de oven op 220 graden.

  3. Bakje zonder deksel gedurende 3 minuten in de oven verwarmen.

    (saus niet verwarmen)

Kalfslende

  1. Kalfslende op kamertemperatuur laten komen.

  2. Verwarm de oven op 220 graden.

  3. Bakje zonder deksel gedurende 3 minuten zonder deksel in de oven verwarmen.

  4. Hummus en sesamsuas 20 seconden in de magnetron op de hoogste stand.

Indien u geen magnetron heeft de saus verwarmen in een steelpan op laag vuur, niet oververhitten.

Beef Teriyaki

  1. Ossenhaas op kamertemperatuur laten komen.

  2. Verwarm de oven op 220 graden.

  3. Bakje zonder deksel gedurende 3 minuten zonder deksel in de oven verwarmen.

  4. Teriyaki saus 20 seconden in de magnetron op de hoogste stand.

Indien u geen magnetron heeft de saus verwarmen in een steelpan op laag vuur, niet oververhitten.

Vegetarische gerechten

Aardappel truffel

BAKJE NIET IN DE OVEN!

  1. Aardappel op kamertemperatuur laten komen.

  2. Een minuut in de magnetron op de hoogste stand verwarmen.

Indien u geen magnetron heeft de aardappel met saus in een steelpan verwarmen tot dat deze kookt.

Groene Asperges

  1. Asperges op kamertemperatuur laten komen.

  2. Verwarm de oven op 220 graden.

  3. Asperges gedurende 45 seconden in de oven verwarmen.

PREPARATION INSTRUCTIONS FOR DISHES

For Dutch, please check above

Hey WOX’er,

Thank you for picking up your order from WOX. Below you will find the preparation instructions for the dishes you ordered.

Fish dishes

Sea Bass

Note: The container with pak choi belongs to the sea bass.

1. Let the sea bass come to room temperature.

2. Preheat the oven to 220°C (428°F).

3. Heat the container without the lid in the oven for 3 minutes.

4. Heat the chili butter sauce in the microwave on the highest setting for 20 seconds.

5. Heat the pak choi in the microwave on the highest setting for 30 seconds.

6. (If you don’t have a microwave, heat the sauce in a small saucepan over low heat. Do not overheat.)

Lobster Skewer

Note: The container with jalapeño mayo and coriander is for the lobster.

1. Let the lobster come to room temperature.

2. Preheat the oven to 220°C (428°F).

3. Heat the container without the lid in the oven for 3 minutes.

4. (Do not heat the sauce.)

Tiger Prawns

DO NOT PUT THE CONTAINER IN THE OVEN!

1. Let the tiger prawns come to room temperature.

2. Heat in the microwave on the highest setting for 30 seconds.

Meat dishes

Stir-Fried Tenderloin

1. Let the tenderloin come to room temperature.

2. Preheat the oven to 220°C (428°F).

3. Heat the tenderloin in the oven for 3 minutes.

4. (Do not heat the kimchi.)

Tenderloin Satay

1. Let the tenderloin come to room temperature.

2. Preheat the oven to 220°C (428°F).

3. Heat the container without the lid in the oven for 2 minutes.

4. Heat the peanut sauce in the microwave on the highest setting for 20 seconds.

5. (If you don’t have a microwave, heat the sauce in a small saucepan over low heat. Do not overheat.)

Rib-Eye

Note: The container with the pointed cabbage salad is for the rib-eye.

1. Let the rib-eye come to room temperature.

2. Preheat the oven to 220°C (428°F).

3. Heat the container without the lid in the oven for 3 minutes.

4. (Do not heat the sauce.)

Veal Sirloin

1. Let the veal sirloin come to room temperature.

2. Preheat the oven to 220°C (428°F).

3. Heat the container without the lid in the oven for 3 minutes.

4. Heat the hummus and sesame sauce in the microwave on the highest setting for 20 seconds.

5. (If you don’t have a microwave, heat the sauce in a small saucepan over low heat. Do not overheat.)

Beef Teriyaki

1. Let the tenderloin come to room temperature.

2. Preheat the oven to 220°C (428°F).

3. Heat the container without the lid in the oven for 3 minutes.

4. Heat the teriyaki sauce in the microwave on the highest setting for 20 seconds.

5. (If you don’t have a microwave, heat the sauce in a small saucepan over low heat. Do not overheat.)

Vegetarian dishes

Potato Truffle

1. DO NOT PUT THE CONTAINER IN THE OVEN!

2. Let the potato come to room temperature.

3. Heat in the microwave on the highest setting for 1 minute.

4. (If you don’t have a microwave, heat the potato with the sauce in a saucepan until it reaches a boil.)

Green Asparagus

1. Let the asparagus come to room temperature.

2. Preheat the oven to 220°C (428°F).

3. Heat the asparagus in the oven for 45 seconds.